Vacatures

Vacatures

Wegens de groei van ons bedrijf hebben we de volgende vacature per direct beschikbaar:

Monteur werkplaats (m/v, fulltime)

Brabers Technical support

Werken bij Brabers Technical Support BV betekent werken in een snelgroeiendeonderneming met een ambitieuze visie op haar omgeving. Op professionele wijze werken wijaan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Brabers Technical Support BV houdt zich bezig met fabricage van werktuigbouwkundige producten, machine bouw, ontwikkelingen verbetering van processen, 3D ontwerpen/engineering, onderhoud aan industriëlemachines en het ontwerp en produceren van prototypes. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door een enthousiast team van gedreven medewerkers. Op dit moment is er ruimte voor uitbreiding in ons team en daarom zijn wij op zoek naar jou om ons team tekomen versterken. `

Functieomschrijving

Binnen Brabers Technical Support BV zal je het grootste deel bezig zijn met het uitvoeren van projecten volgens werktekeningen. Hierbij gaat het voornamelijk om fabriceren vanwerktuigbouwkundige producten/ prototypes en machines, onderhoud en reparatie aan (onderdelen van) industriële machines. Daarnaast zul je ook op locatie onze projecten gaan monteren, of op locatie onderhoud en reparatie aan (onderdelen van) industriële machinesuitvoeren.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een gedreven en enthousiast persoon met een toekomst visie. 
Een afgeronde MBO mechanisch/ werktuigbouwkundige opleiding,  relevante allround werkervaring (o.a. draaien, frezen, lassen, assembleren) van minimaal 3 jaar is gewenst.
Wel dien je in het bezit te zijn van een B Rijbewijs met B-E als pre.
Ben jij de persoon die wij zoeken dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren.

Wat bieden wij?

  • Een aanstelling met uitzicht op een vast contract
  • Werken in een gezellig team
  • Salaris conform cao
  • Mogelijkheid tot jezelf te ontwikkelen

Jouw reactie

Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct door je CV met bijgevoegde motivatiebrief naar ons te versturen via onderstaande link of postadres, t.a.v. personeelszaken.

Voor vragen kun je contact met ons opnemen!