Fepatex Machines & Engineering - engineering

solidworks logo

Brabers Technical Support B.V. beschikt over een eigen Engineering afdeling. Wij zien een grote uitdaging in opdrachten met een eigen probleemstelling waar nog geen oplossing voor is.

Door vakkennis met hedendaagse techniek te combineren ontstaat een gezamenlijk proces waarbij na een ontwerpfase op korte termijn een conceptvoorstel inclusief prijsindicatie gegeven kan worden. Hierdoor weet de klant wat deze kan verwachten.


De ontwerpen die uit de Engineering afdeling van Brabers Technical Support B.V. ontstaan zijn zowel op onderdeel niveau (part) als complete assemblies. De interacties met bestaande delen of CAD documenten van leveranciers worden bij de complete assemblies ge├»ntegreerd. Complicaties kunnen hierdoor in een vroeg stadium opgelost worden.  

Daarnaast zijn wij in staat vanuit een 3D-model machines aan te sturen. Verder kunnen modellen gebruikt worden als werktekening, instructiebladen, sterkte-stijfheids berekeningen- en  FEM analyses.

Door zelf de producten te realiseren onderscheiden wij ons in kwaliteit, levertijd, doeltreffend ontwerp en budgettering.

Brabers Technical Support BV bereidt zich momenteel voor op ISO1090 en NEN9001 om haar klanten nog beter te kunnen bedienen.